Δραστηριότητες

TI NA KANETE

Δραστηριότητες στο Καρπενήσι

Στο Καρπενήσι και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή, μπορείτε να κάνετε πλήθος δραστηριοτήτων. Ένας μοναδικός τρόπος για να φέρει κανείς τον επισκέπτη κοντά στη φύση της Ευρυτανίας και στον τρόπο ζωής των κατοίκων της είναι συμμετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία και τα ATV.
Για τους λάτρεις της χιονοδρομίας υπάρχει το χιονοδρομικό κέντρο με συνολικά τέσσερις αναβατήρες και έξι πίστες, που περιλαμβάνουν όλα τα επίπεδα δυσκολίας. Για τους πιο τολμηρούς στο Καρπενήσι υπάρχει δυνατότητα για αλεξίπτωτο πλαγιάς, rafting και kayak.
Awesome Image
Χ.Κ. ΒΕΛΟΥΧΙΟΥ
Ski & Snowboard
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου βρίσκεται στο όρος Βελούχι στην τοποθεσία Διαβολότοπος και σε απόσταση μόλις 12 χλμ από την πόλη του Καρπενησίου.
Awesome Image
ΓΝΩΡΕΙΣΤΕ ΤΗ ΦΥΣΗ
Πεζοπορία
Στην περιοχή υπάρχουν πολλές διαδρομές για πεζοπορία μέσα σε μαγευτικά δάση και αξεπέραστης ομορφιάς φύση που σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε.
Awesome Image
ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
Off-Road Διαδρομές
Γνωρίστε την περιοχή με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από off road διαδρομές, οδηγώντας ATV οχήματα.
Awesome Image
Συναρπαστικες βολτες
Ιππασία
Με την βοήθεια συνοδού μπορείτε να διασχίσετε γραφικά μονοπάτια. Θα μαγευτείτε από το τοπίο και την φυσική ομορφιά της περιοχής.
Awesome Image
ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ
Ποδηλασία
Η Ευρυτανία λόγω των πολλών δασικών δρόμων της είναι ιδανική για ποδηλατικές διαδρομές. Οι διαδρομές είναι πολλές, επιλέξτε μία και απολαύστε την.
Awesome Image
EXTREME
Rafting & Kayak
Στο Καρπενήσι θα βρείτε αρκετές σχολές για να σας μάθουν rafting & kayak, εξοπλισμένες με τον κατάλληλο πάντα εξοπλισμό από φουσκωτά σκάφη μέχρι στολές.
Awesome Image
ΑΘΛΗΜΑ & ΤΕΧΝΗ
Τοξοβολία
Το Καρπενήσι διαθέτει ειδικά διαμορφωμένους χώρους με εκπαιδευτές, που σας παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να εξασκηθείτε στην τοξοβολία.
Awesome Image
EXTREME
Αλεξίπτωτο πλαγιάς
Για τους πιο τολμηρούς στο Καρπενήσι υπάρχει λέσχη για αλεξίπτωτο πλαγιάς. Όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν μην χάσετε την ευκαιρία να πετάξετε με αλεξίπτωτο πλαγιάς.